Online “outreach” misija s institucijama i tvrtkama u Poljskoj

Webinar
-
 
10 do 16 sati
 
Online
 
Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja Apsolon strategija d.o.o., Millenium promocija d.o.o., Poljska gospodarska komora

U okviru provedbe Strateškog projekta za podršku inicijativa klastera konkurentnosti od 2. do 4. ožujka 2021. bit će održana „Outreach“ misija s institucijama i tvrtkama u Poljskoj.

Programom online misije osigurana je najviša moguća kvaliteta, specijaliziranost i različitost sudionika u „outreach“ misiji koji imaju vrijedno iskustvo i primjere dobre prakse u pod-tematskim prioritetnim područjima pametne specijalizacije i identificiranim strateškim segmentima.

Program misije sastoji se od šest (6) predstavnika entiteta iz Poljske s iskustvima i primjerima dobre prakse u globalnim lancima vrijednosti te njihovim inovativnim rješenjima, proizvodima i uslugama, popraćeno video materijalom poput video primjera implementiranih inovativnih rješenja i njihovih primjena, kao i video „razgledavanja“. Na misiji će sudjelovati i visoka razina predstavnika javnih tijela iz Poljske.

Također, misija predstavlja odličnu priliku za predstavljanje i promociju hrvatskih tvrtki, njihova djelokruga, proizvoda i/ili usluga.

„Outreach“ misiju organizira Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja uz savjetodavnu podršku Zajednice izvršitelja – poduzeća Apsolon strategija d.o.o. i Millenium promocija d.o.o. te u suradnji s Poljskom gospodarskom komorom.

Za sudjelovanje kao aktivni sudionik (predstavljanje tvrtke i sastanak) i za praćenje događanja, prijavite se na e-mail amarinovic@apsolon.com. Događanje će biti održano putem putem Zoom aplikacije, na engleskom jeziku.

Više informacija i program događanja pronađite prilogu.

Zdravlje i kvaliteta života
Energija i održivi okoliš
Promet i mobilnost
Sigurnost
Hrana i bioekonomija
KET
ICT
Sektori
Vijeća i tajništva
Područja
Kategorije