Radionica o prijavi na Natječaj za dodjelu priznanja i nagrada za dostignuća poslovnog sektora u zaštiti okoliša u 2021. godini

Radionica
-
 
10:00 - 11:15 sati
 
Online, Microsoft Teams
 
Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja organizira besplatnu online radionicu o prijavi na Natječaj za dodjelu priznanja i nagrada za dostignuća poslovnog sektora u zaštiti okoliša u 2021. godini. Radionica će se održati putem platforme Microsoft Teams.

Na radionici će biti predstavljen Natječaj za dodjelu priznanja i nagrada za dostignuća poslovnog sektora u zaštiti okoliša, način prijave te iskustva s prethodnih natječaja. Također, bit će predstavljena i Europska poslovna nagrada za zaštitu okoliša na koju se mogu prijaviti isključivo finalisti nacionalnih natječaja.

Natječaj, koji traje do 20. srpnja 2021., otvoren je za poslovni sektor u pet kategorija:

  1. Upravljanje – za iznimne organizacije ili skupine organizacija sa strateškom vizijom i sustavom upravljanja koji im omogućava kontinuirano poboljšanje okolišnih svojstava.
  2. Proizvodi i usluge – za stavljanje na tržište novog proizvoda ili usluge koji daje značajan doprinos zaštiti okoliša i održivom razvoju.
  3. Proces – za uspješnu primjenu inovativnog rješenja u području procesnih i proizvodnih metoda koje štite okoliš i potiču održivi razvoj.
  4. Međunarodna poslovna suradnja – za suradnju u kojoj sudjeluje barem jedan privatni subjekt iz Europske unije i drugi iz privatnog, javnog, nevladinog ili akademskog sektora države u razvoju ili s gospodarstvom u tranziciji.
  5. Poslovanje i bioraznolikost – za uspješan poslovni model, sustav upravljanja, proizvode i usluge ili za međunarodnu suradnju s državom u razvoju koja daje značajan doprinos zaustavljanju gubitka bioraznolikosti i koja podržava prirodne ekosustave.

Sudjelovanje na radionici se ne naplaćuje.

Prijave su moguće do utorka, 8. lipnja, ispunjavanjem Prijavnice

Zdravlje i kvaliteta života
Energija i održivi okoliš
Promet i mobilnost
Sigurnost
Hrana i bioekonomija
KET
ICT
Sektori
Vijeća i tajništva
Područja
Kategorije