Besplatna online radionica Corporate Startup Stars Awards – Road to 2021 edition

Radionica
-
 
14 do 15:30 sati
 
Online
 
Međunarodna trgovačka komora (ICC) Hrvatska, Hrvatska gospodarska komora, Međunarodna trgovačka komora (ICC), ICC Centre of Entrepreneurship, Mind the Bridge

Međunarodna trgovačka komora (ICC) Hrvatska i Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Međunarodnom trgovačkom komorom (ICC), ICC Centre of Entrepreneurship i Mind the Bridge, s velikim zadovoljstvom vas pozivaju na besplatnu online radionicu Corporate Startup Stars Awards – Road to 2021 edition, koja će se održati u utorak, 30. ožujka, u 14:00 sati, putem platforme MS Teams.

Ova online radionica je prilika za korporativne inovatore da procijene svoju otvorenu inovacijsku strategiju i plan, pripreme prijavu za izdanje ovogodišnjih nagrada te se pridruže ekskluzivnoj mreži Corporate Startup Stars.

O Nagradama

Suradnja između korporacija i startupova, ukoliko pravilno provedena, može rezultirati ogromnom obostranom koristi.

Corporate Startup Stars Awards održava se od 2016. godine i cilj mu je prepoznavanje najaktivnijih korporacija u otvorenim inovacijama na svjetskoj razini. Nagrade obuhvaćaju širok raspon aktivnosti, od startup akceleratora do nabave, ulaganja i akvizicija. Tvrtke koje su prepoznate kao Corporate Startup Stars i Open Innovation Challengers stječu međunarodno priznanje kao pioniri i uzori drugim tvrtkama. Nagrađene tvrtke su one koje su učinile dodatni iskorak kako bi uspostavile obostrano korisna partnerstva sa startupovima – bilo putem nabave / licenciranja / partnerstva, akceleratora, izravnih ulaganja, akvizicija ili drugih namjenskih internih programa. Ocjenjivanjem koordinira Prosudbeno povjerenstvo i ono se temelji na paketu informacija koje tvrtke sudionice dostavljaju. Nagrade su jedna od vodećih inicijativa u okviru programa "Povećanje broja startupova" ICC-jevog Centra za poduzetništvo.

Nagrade su važna prilika za korporativne inovatore da:

  • usporede svoje otvorene inovacijske aktivnosti sa 'zvijezdama korporativnih   startupova' (prema zemljopisnom i / ili industrijskom sektoru);
  • steknu razumijevanje najbolje prakse otvorenih inovacija;
  • dobiju prilagođeno izvješće s uvidima u to kako poboljšati svoje otvorene inovacijske prakse;
  • njihov trud bude nagrađen međunarodnom nagradom.

Na ovoj radionici će vam, uoči postupka prijave za nagrade, iste biti predstavljene te ćete moći od stručnjaka svjetske klase čuti o otvorenim inovacijskim trendovima i najboljim praksama globalnih inovacijskih lidera.

Radni jezik: engleski jezik 

Prijave

  • sudjelovanje je besplatno
  • prijaviti se možete ispunjavanjem online prijavnice
  • nakon što se prijavite, dobit ćete upute za povezivanje na online radionicu
  • rok prijave sudionika: ponedjeljak, 29. ožujka, do 14:00 sati  

Osoba za kontakt

  • za sva dodatna pitanja o organizaciji ove online radionice možete se obratiti Ani Marguerite Tomulić, u Tajništvu ICC-ja Hrvatska (e-adresa: atomulic@hgk.hr; tel.: 01/ 4561-553).
Zdravlje i kvaliteta života
Energija i održivi okoliš
Promet i mobilnost
Sigurnost
Hrana i bioekonomija
KET
ICT
Sektori
Vijeća i tajništva
Područja
Kategorije