Prijave na online radionicu KITT4SME digitalne spremnosti poduzeća

Vijesti
KITT4SME online workshop

KITT4SME online workshop

07.03.2023.

Zdravlje i kvaliteta života

Energija i održivi okoliš

Promet i mobilnost

Sigurnost

Hrana i bioekonomija

KET

ICT

Javnost

Poslovni sektor

Znanstveno-istraživački sektor

Javni sektor

HGK

Dana 21. ožujka 2023. od 12 -13 h CET održava se online radionica koju organizira KITT4SME projekt „The Human Side of AI Revolution: Testing the KITT4SME profiling tools for Identifying Digital Skills and Assets Gaps”.   

Umjetna inteligencija utječe na način na koji radimo i živimo: poduzeća koja su ulagala u digitalne inovacije u proteklih 5 godina sada moraju uskladiti svoje interne kompetencije kako bi maksimizirale povrat ulaganja. Međutim, obzirom na brzinu i čestu nepredvidljivost kojom se inovacije razvijaju, alati koji mogu mjeriti utjecaj tehnologije na poslove i vještine još uvijek su u procesu dizajna. 

Na tu temu, na ovoj radionici predstavit će se Worker's profiler i Production profiler, dva alata za samoprocjenu digitalne spremnosti poduzeća, a koja su dizajnirana za profiliranje i otkrivanje nedostataka digitalnih vještina kod radnika te u proizvodnom procesu. 

Rezultati koji proizlaze iz ovih samoprocjena omogućit će poduzećima bolje definiranje strategije prekvalificiranja/educiranja radnika te usmjeravanje i lakše donošenje odluka o ulaganjima u nove digitalne tehnologije.   

Ako ste zainteresirani pridružiti nam se, isprobati dva nova alata koji bi vam mogli pomoći u procesu digitalizacije te dati svoje povratne informacije u pogledu sadržaja i funkcionalnosti alata, prijavite se putem obrasca za registraciju.

Radnu verziju programa radionice možete pronaći u priloženom dokumentu ovdje, a konačni raspored i poveznicu na Zoom event dobit ćete tjedan dana prije radionice.  

Jezik radionice bit će engleski. 

Više informacija o samom KITT4SME projektu možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.

Sektori
Vijeća i tajništva
Područja
Kategorije