Dobitnici inovacijskih vaučera projekta 4helix+ predstavili projekte

Vijesti
Dobitnici inovacijskih vaučera projekta 4helix+ predstavili projekte

Dobitnici inovacijskih vaučera projekta 4helix+ predstavili projekte

23.01.2020.

Zdravlje i kvaliteta života

Energija i održivi okoliš

Promet i mobilnost

Sigurnost

Hrana i bioekonomija

Javnost

Poslovni sektor

Znanstveno-istraživački sektor

Javni sektor

Predstavnici pet malih tvrtki koje su na natječaju projekta 4helix+ osvojile inovacijske vaučere od po deset tisuća eura predstavili su 21. siječnja u Županijskoj komori Zadar svoje projekte, provedene od lipnja do prosinca prošle godine. O projektnim aktivnostima i rezultatima govorili su zaposlenici tvrtki Magic Croatia, Zara agent, Ribarskog obrta Milivoja Blaslova, Obrta Lanđin te Shuttle toursa, dok će se s predstavnikom tvrtke Foka sastanak obaviti naknadno.

Na natječaj se svaka od malih tvrtki prijavila zajedno s tvrtkom kulturno-kreativnih djelatnosti – pružateljem znanja, koja im je, po prihvaćanju projektnog prijedloga, pružila usluge čiji su rezultati poboljšanje položaja na tržištu i uvođenje novih djelatnosti u već postojeće, rečeno je na sastanku.

U projektu slijedi konačno prihvaćanje završnih izvješća dobitnika vaučera i isplata naknada za pružene usluge pružateljima znanja, koju će obaviti projektni partner ŽK Zadar. Među njima četiri su iz Hrvatske: Novena, Spectre, Printshop i Motus Vis, a jedna, Logipymes, iz Španjolske.

Sektori
Vijeća i tajništva
Područja
Kategorije