Transfer tehnologija i trostruka uzvojnica – lokalna podrška razvoju inovacija u proizvodnji

Konferencija
-
 
10:00 - 11:45
 
Online
 
EIT Manufacturing Hub za Hrvatsku

Dana 1. prosinca 2020. putem Zoom platforme, u organizaciji Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu kao EIT Manufacturing Hub za Hrvatsku, održat će se događanje pod nazivom Transfer tehnologija i trostruka uzvojnica – lokalna podrška razvoju inovacija u proizvodnji.

Cilj događanja je prezentirati pozitivne primjere rada centara koje su osnovale određene jedinice lokalne samouprave kako bi pomogle poduzetnicima u sektoru proizvodnje. Na događaju će se predstavit rad triju takvih centara – zagrebačkog ZICER-a, čakovečke Metalske jezgre i riječkog Proizvodnog parka Torpedo.

Više o samom programu i predavačima možete pronaći u Programu u privitku. Prijaviti se možete na ovoj poveznici.

Informacije o događanju možete pronaći i na stranicama Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije te na Facebook i LinkedIn profilima.

Transfer tehnologija i trostruka uzvojnica – lokalna podrška razvoju inovacija u proizvodnji dio je serije događaja pod nazivom Technology Transfer Insights koje organizira CIRTT Sveučilišta u Zagrebu u svojstvu EIT Manufacturing Huba za Hrvatsku.

Zdravlje i kvaliteta života
Energija i održivi okoliš
Promet i mobilnost
Sigurnost
Hrana i bioekonomija
KET
ICT
Sektori
Vijeća i tajništva
Područja
Kategorije