Predstavljanje Inovacijske platforme

Konferencija
-
 
10 - 11 sati
 
online
 
Hrvatska gospodarska komora

Inovacijska platforma je središnje mjesto za razmjenu informacija i suradnju dionika Nacionalnog inovacijskog sustava. Glavni cilj Inovacijske platforme je potaknuti rast i razvoj gospodarstva te povećati produktivnost poslovnog ali i znanstveno-istraživačkog sektora. IP će biti predstavljena online u petak, 13. studenoga, u 10 sati. Za sudjelovanje se možete prijaviti na ovoj poveznici.

Na javnom se dijelu platforme nalaze informacije o najnovijim događanjima i trendovima – o invencijama i inovacijama – ali i nacionalnom inovacijskom sustavu i svim uključenim dionicima inovacijskog lanca vrijednosti. Drugi dio inovacijske platforme namijenjen je registriranim korisnicima, a služi kao komunikacijski kanal članova Nacionalnog inovacijskog vijeća, Inovacijskog vijeća za industriju i Tematskih inovacijskih vijeća.

Izrada i djelovanje Inovacijske platforme dio je provedbe Strateškog projekta za podršku uspostavi Inovacijske mreže za industriju i tematskih inovacijskih platformi (INI projekt).

Zdravlje i kvaliteta života
Energija i održivi okoliš
Promet i mobilnost
Sigurnost
Hrana i bioekonomija
KET
ICT
Sektori
Vijeća i tajništva
Područja
Kategorije