ODGOĐENO! Dođite na Croatia Innovative Enterprise Week u Dubrovnik!

Konferencija
-
 
9 do 14
 
hotel Lacroma, Dubrovnik
 
Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta, Europskom komisijom, Europskom poduzetničkom mrežom te Europskim institutom za inovacije i tehnologiju

U okviru Hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organizira u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta, Europskom komisijom (EK), Europskom poduzetničkom mrežom (EEN) te Europskim institutom za inovacije i tehnologiju (EIT) međunarodnu konferenciju Croatia Innovative Enterprise Week u Dubrovniku.

Konferencija će se održati od 1. do 2. travnja 2020. u hotelu Lacroma u Dubrovniku te će predstaviti najnovija postignuća s područja umjetne inteligencijeinformacijsko-komunikacijskih tehnologija (IKT) te energetike.

Dvodnevni program obuhvatit će predavanja vrhunskih međunarodnih stručnjakapoduzetničke panel raspraverazmjenu dobre prakseuspješne međunarodne poduzetničke priče te gospodarske susrete (B2B).

Umjetna inteligencija je ključan pokretač ekonomskog razvoja Europske unije, a područje na kojem se očekuje njezin značajan utjecaj je i održivi energetski razvoj. Do 2050. Europa bi trebala postati ugljično neutralna, a  Green New Deal otvara široki prostor poslovnih prilika za inovativno poduzetništvo.

Na konferenciji će biti više od 300 sudionika među kojima će biti međunarodni stručnjaci iz područja umjetne inteligencije, visoke tehnologije i energetike, investitori, predstavnici fondova rizičnog kapitala, predstavnici znanstveno-istraživačkih institucija, međunarodni i lokalni mali i srednji poduzetnici, predstavnici vlade i ministarstava, predstavnici poduzetničkih potpornih institucija, te predstavnici Europske komisije. Tijekom konferencije u business lounge zoni bit će predstavljeni najnoviji načini primjene umjetne inteligencije u praksi te će zasigurno biti mnogo prilika za umrežavanje.

Zdravlje i kvaliteta života
Energija i održivi okoliš
Promet i mobilnost
Sigurnost
Hrana i bioekonomija
Sektori
Vijeća i tajništva
Područja
Kategorije