EIT Manufacturing MatchMaking događanje

Sastanak
-
 
 
Online
 
Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije

Otvorena je mogućnost prijave prijedloga ideja na EIT Manufacturing MatchMaking događanje koje će se održati virtualno i to 23., 24., i 25. veljače 2021., a namijenjeno je inovativnim start-upovima, SME-ima ili tvrtkama do 3000 zaposlenika, s idejama koje imaju potencijal transformirati proizvodne procese, no nedostaju im sredstva ili partneri da bi svoju ideju ostvarili. Rok za prijavu je do 15. veljače 2021. putem obrasca kojeg možete pronaći ovdje.

Svi prijedlozi moraju pridonijeti barem jednom od četiri definirana strategijska cilja EIT Manufacturing inovacijske zajednice:

  • Human-machine co-working for socially sustainable manufacturing
  • Flexible production systems for competitive manufacturing
  • Low environmental footprint systems & circular economy for Green manufacturing
  • Digital & collaborative solutions for innovative manufacturing ecosystems

Više o definiranim strategijskim ciljevima možete pronaći na ovoj poveznici. Informacije o događanju možete pronaći i na stranicama Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije te na društvenim mrežama Facebook i LinkedIn.

Za sva dodatna pitanja, pošaljete upit na: ana.branka.jerbic@unizg.hr

Trenutno su otvorene prijave za tvrtke koje žele prezentirati svoje ideje, ali bit će, također, moguće i prijaviti se i samo poslušati ideje te iskoristiti mogućnost za umrežavanje, odnosno povezivanje s onima koji prezentiraju vama zanimljive aktivnosti.

Zdravlje i kvaliteta života
Energija i održivi okoliš
Promet i mobilnost
Sigurnost
Hrana i bioekonomija
KET
ICT
Sektori
Vijeća i tajništva
Područja
Kategorije