EIT Health Innovation Days demo dan

Predavanje
-
 
14:00 - 15:30 sati
 
Online
 
Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije, Sveučilišta u Zagrebu

Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije, Sveučilišta u Zagrebu u ulozi EIT Health Huba za Hrvatsku kroz povezivanje edukacije, istraživanja i poslovanja, potiče razvoj zdravstvenih inovacija u Hrvatskoj.

Nedavno završeni EIT Health Innovation Days 2020 Zagreb jedan je od programa EIT Health Huba Hrvatska s ciljem inspiracije i motivacije studenata svih disciplina da se uključe u razvoj ideja koje mijenjaju život – inovacija u zdravstvu.

Kao rezultat izazova studentskog natjecanja “Kako bismo mogli potaknuti zdraviji način življenja u raznim dobnim skupinama” nastala su tri vrlo atraktivna inovativna projekta u području fizičkog zdravlja, mentalnog zdravlja i zdrave prehrane.

U želji da ova tri najuspješnija inovativna projekta s Innovation Days-a podijeli sa zajednicom, organizator događanja će održati EIT Health Innovation Days demo dan online 10. prosinca u 14h. Ovo događanje namijenjeno je za sve djelatnike zdravstvenog sustava, istraživače i inovatore u zdravstvu, predstavnike javnih tijela zdravstvenog sustava, farmaceutskih kompanija i sve članove inovacijskog ekosustava u Hrvatskoj.

Na ovom kratkom online eventu dobit ćete i osnovne informacije o EIT Health zajednici i njenim programima za podršku razvoju inovacija i poslovanja.

Prijavite se na ovoj poveznici, a više informacija saznajte na ovoj poveznici i Facebooku. Program događanja je u prilogu. 

Zdravlje i kvaliteta života
Hrana i bioekonomija
KET
ICT
Sektori
Vijeća i tajništva
Područja
Kategorije