BizHack Startup Caffe: Održivi razvoj i skaliranje poslovanja

Webinar
-
 
17 sati
 
online
 
Hrvatska gospodarska komora, TechPark Varaždin

Peti i posljedni webinar BizHack Startup Caffe Održivi razvoj i skaliranje poslovanja održat će se u četvrtak, 19. studenoga, u 17 sati, a dat će odgovor na pitanje kako postići dugoročnu financijsku održivost i rast. Prijava je moguća na ovoj poveznici.

Poduzetnici domaćini s varaždinskog područja sa sudionicima webinara podijelit će svoja iskustva rasta i skaliranja poslovanja. Kako su to postigli i koji su im sve resursi bili potrebni na tom putu.

U prvom dijelu događaja COO Mediatoolkita Ivor Bihar održat će kratko predavanje o održivom razvoju i skaliranju poslovanja. U drugom dijelu događaja, u moderiranoj panel raspravi, sudjelovat će urednica i direktorica izdavačke tvrtke Evenio Jelena Kovačić, direktor Markera Ivica Kruhek te suosnivač i direktor tvrtke MOBILISIS Goran Kanižaj koji će razgovarati o širenjima na nova i strana tržišta, akvizicijama te drugim mogućim načinima rasta poslovanja.

Riječ je o ciklusu online susreta koji se održavaju od rujna do studenoga s domaćim poduzetnicima s ciljem razmjene informacija, iskustava i znanja između poduzetnika i sudionika u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i podršku Lean startup Hrvatske. Lokalni partner događaja posljednjeg webinara je TechPark Varaždin.

Sudjelovanje na događaju je besplatno i otvoreno za prijave sudionika iz cijele Hrvatske. Održat će se na platformi Zoom na hrvatskom jeziku. Više informacija o ciklusu online susreta dostupno je OVDJE.

 

Ciklus BizHack Startup Caffe organiziran je u sklopu projekta „Promocija poduzetništva (KK.03.1.2.24.0001)“ kojem je svrha poboljšati negativnu percepciju poduzetništva u Hrvatskoj i time omogućiti stvaranje povoljnijeg poslovnog okruženja kao temelja za osnivanje, rast i razvoj poduzeća te društva u cjelini. Hrvatska gospodarska komora partner je na projektu, a podršku u organizaciji ciklusa pruža Lean startup Hrvatska, organizacija koja već sedam godina radi na razvoju startup i poduzetničkog ekosustava te je zbog iskustva u organizaciji i provedbi preko 50 različitih događanja za startup ekosustav u Hrvatskoj i inozemstvu izabrana kao implementator aktivnosti ovog projekta.
Zdravlje i kvaliteta života
Energija i održivi okoliš
Promet i mobilnost
Sigurnost
Hrana i bioekonomija
KET
ICT
Sektori
Vijeća i tajništva
Područja
Kategorije