Besplatna akademija za poduzetnike: poslovanje u digitalnom dobu

Edukacija
-
 
13:00
 
Medulin
 
Hrvatska gospodarska komora - Akademija za industrijski razvoj

Hrvatska gospodarska komora je, u sklopu Akademije za industrijski razvoj, organizirala niz besplatnih radionica za poduzetnike kako bi povećali svoju konkurentnost na tržištu, potaknuli stvaranje inovacija i internacionalizirali poslovanje. Nakon uspješno održane AIR Digital Akademije u Vodicama te niza predavanja koje su održali vodeći stručnjaci za digitalnu transformaciju, Design Thinking i upravljanje ljudskim resursima, u Medulinu će se, od 16. do 18. rujna 2020. održati Ljetna škola konkurentnosti.

Teme radionica podijeljene su u 3 modula:

  1. Digitalna transformacija i prilagodba tržišnim promjenama koje donosi digitalno doba – u sklopu ovog modula obrađuje se koncept digitalne transformacije u kontekstu pripreme poduzeća za izradu digitalne strategije, optimizaciju procesa digitalizacije i stvaranja organizacijske inovativnosti.
  2. Design thinking metoda za razvoj i brzu komercijalizaciju inovacija – u sklopu ovog modula ojačat će se inovacijski kapaciteti poduzetnika koji će usvojiti design thinking, najkorišteniju svjetsku inovacijsku metodu, u svrhu razvoja i povećanja broja komercijaliziranih inovacija.
  3. Upravljanje ljudskim potencijalima i razvoj pametnih vještina – u sklopu ovog modela ojačat će se poduzetnički kapaciteti usvajanjem znanja i pametnih vještina koje moraju posjedovati zaposlenici kako bi poduzeća bila tržišno konkurentna.

Radionica je u potpunosti besplatna za sve polaznike. Za prvih 30 prijavitelja Ljetne škole u Medulinu, osiguran je besplatan smještaj u hotelu Belvedere u Medulinu, kao i svi obroci te radni materijali.

Polaznici trebaju osigurati vlastiti prijevoz.

Za više informacija posjetite poveznicu.

Zdravlje i kvaliteta života
Energija i održivi okoliš
Promet i mobilnost
Sigurnost
Hrana i bioekonomija
KET
ICT
Sektori
Vijeća i tajništva
Područja
Kategorije